Waarom verhuiskeurmerk?

Een verhuizing kan voor mensen een stresvolle situatie opleveren. Je inboedel aan een ander toevertrouwen is niet makkelijk. Verhuizers aangesloten bij verhuiskeurmerk zitten met een schadepercentage van minder dan 5%  en mocht het misgaan? dan bent u daar gewoon voor verzekerd. 

1

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf, is het verstandig om te kijken of het bedrijf bij verhuiskeurmerk is aangesloten. Dit is een indicatie dat het bedrijf betrouwbaar en professioneel is en goede kwaliteit levert.

2

Er bestaat geen specifiek keurmerk voor verhuizen, maar er zijn wel verschillende keurmerken en certificeringen die kunnen aangeven dat een verhuisbedrijf voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen en professionele standaarden.

3

Een ander voorbeeld is het ISO 9001-certificaat, een internationaal erkende certificering voor kwaliteitsmanagementsystemen. Verhuisbedrijven met dit certificaat zijn bij ons aangesloten. en die werken volgens een gestructureerd kwaliteitsmanagementsysteem en voortdurend streven naar verbetering van hun dienstverlening.

4

Transparantie: Verhuisbedrijven met een keurmerk zijn verplicht om transparant te zijn over hun diensten, tarieven en algemene voorwaarden. Dit kan klanten helpen bij het vergelijken van verhuisbedrijven en het maken van een weloverwogen keuze.

Een verhuizing is vaak een grote stap. Een drukke periode breekt aan. Jouw persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Naast de stress van al het geregel kan ook de onzekerheid over de toekomst partenspelen. Een nieuwe omgeving, de vraag of het nieuwe huis bevalt en de opbouw van een sociaal leven in de nieuwe omgeving zijn factoren die een rol spelen. Verhuiskeurmerk  is een ervaren vakspecialist die dit als geen ander begrijpt. Wij stellen je op je gemak, zijn vriendelijk, geven goed advies en doen ons uiterste best om er een leuke dag van te maken. Vakkundig en discreet gaan wij met jouw spullen om. Deze zijn in vertrouwde handen! Wij hebben veel ervaring met verhuizingen.  Wij staan borg voor ervaring, service en kwaliteit. De stabiel hoge score in klantwaardering getuigt hiervan (onafhankelijk gemeten).

Verhuiskeurmerk voldoet aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. Ook de klant toetst mee, door middel van het doorlopend, onafhankelijke reviewsysteem van Klantenvertellen. En je kunt vertrouwen op de onderstaande belangrijke garanties ghostwriter. Zo heb je de zekerheid dat de Erkende Verhuizers als vakspecialisten er alles aan doen om je verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, jouw inboedel en het milieu.

  • Algemene voorwaarden
  • Garantiecertificaat EV
  • CO2-neutraal verhuizen
  • Geschillencommissie

Veelzijdig verhuizen

Verhuiskeurmerk biedt als verhuisspecialist veelzijdige dienstverlening rond verhuizen, met allerlei diensten, voor, tijdens en na jouw verhuizing. Maar ook als je niet gaat verhuizen kan Verhuiskeurmerk je helpen.

Verhuizen en tijdelijke opslag

Opslag tijdens je verhuizing is erg praktisch en maakt het verhuizen gemakkelijker. Als je verhuist ga je het liefst van A naar B, maar dit lukt niet altijd. Bijvoorbeeld omdat je nog op zoek bent naar jouw droomhuis of omdat er nog veel geklust moet worden. In zulke gevallen kan je gebruik maken van de tijdelijke opslag bij Erkende Verhuizers.

Inboedel opslaan

Je inboedel opslaan kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een container die voor de deur van A wordt geladen opgehaald, bewaard en daarna weer vlot naar B kan worden gebracht. Super makkelijk en efficiënt. Maar je kunt ook jouw inboedel of een deel daarvan zelf naar de opslag brengen.

Verhuizen met opslag met een verhuisbedrijf met opslag

Tijdelijke opslag bij een Erkende Verhuizer in de buurt: veilig en vertrouwd. Veilig je spullen opslaan terwijl de verhuizing plaatsvindt of terwijl je aan het klussen bent. De Erkende Verhuizer draagt de zorg voor jouw spullen!

Kosten opslag inboedel tijdens verhuizen

De kosten van tijdelijke opslag liggen helemaal aan wat je wilt opslaan. Enkele spullen of jouw hele inboedel. In een container, een opslagkist of via self-storage. En jij bepaalt voor hoe lang.

Klik hieronder en vind een Erkende Verhuizer in jouw buurt. Vul bij laad- en losadres jouw eigen adres in en vink onder ‘opties’ opslag aan.

week topper
Coronavirus
Gezien de actuele situatie rond het Coronavirus zijn wel enkele aandachtspunten van belang, want de veiligheid staat voorop.