Verhuiskeurmerk

VERHUIZERS MET VERHUISKEURMERK.

vertrouwd en verantwoord.

Verhuiskeurmerk

Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor een Verhuizer met verhuiskeurkmerk: vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven en u alle zorgen uit handen nemen. Waarbij je kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing. vraag offert aan en zie direct welke Verhuizers met verhuiskeurmerk actief zijn bij jou in de buurt. Vervolgens vraag je bij jouw verhuisbedrijf naar keuze een offerte aan voor jouw verhuizing. Eenvoudig, gratis en uiteraard vrijblijvend. Met een Verhuiskeurmerk voel je je direct thuis!

Maandtoppers

Workselection

voor u het weet is uw verhuizing voorbij en is alles naar wens ingericht en volledig ontzorgt.

Betaalbareverhuizer

betaalbare verhuizers voor iedereen met een onbetaalbare glimlach en een goed humeur

Logo ST

Sprint Transport

betrouwbaar en vakkundig verhuizen voor een goede prijs

Alleen logo

Janseverhuizingen

U kiest de locatie en wij zorgen voor de rest

Waarom een verhuizer met verhuiskeurmerk

Milieuvriendelijk

gebruikte folie'n en plastic worden door verhuizers met verhuiskeurmerk ook weer zelf afgevoerd en gerecycled.

Dienstverlening

Onder verhuisdiensten vallen alle activiteiten, diensten en middelen gericht op het fysiek verplaatsen van een organisatorische eenheid en personen.

Gecertificeerd & ervaren

Persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Verhuizers met verhuiskeurmerk snappen dit als geen ander, jaarlijks voeren zij tienduizenden verhuizingen uit. Vriendelijk en deskundig nemen zij al uw zorgen uit handen.

Klanttevredenheid

Helemaal naar wens je verhuizing tot in de puntjes geregeld met de vriendelijke en begripvolle teams van de aangesloten verhuisbedrijven

geen klus te groot

Verhuizers bij verhuiskeurkmerk zijn aangesloten bij de (branche)Verhuiskeurkmerk en bied u daarmee de benodigde zekerheid

Wat onze klanten zeggen

5/5
Ik ben nog nooit zo fijn verhuist! Dit was mijn vierde keer verhuizen. Ik ben in alles ontzorgd en er werd overal met mij meegedacht!
F Luyer
5/5
Ik ben terecht gekomen op deze website en heb via hier mijn verhuizing geboekt. Ik ben zeer tevreden over het advies en het uiteindelijke verhuisbedrijf. Ik raad deze verhuiskeurmerk zeker aan voor een goed geplande verhuizing!
Ederson
5/5
Prima ervaring. Snelle reactie op verhuiskeurmerk offerteverzoek; vooraf heldere communicatie; rustige verhuizing; alle afspraken nagekomen, en niks beschadigd.
G benders

Vrijblijvend een offerte?

De proffesionele verhuisteams van de aangesloten verhuisbedrijven met het Verhuiskeurmerk geven jou direct inzicht in wat de voor en nadelen zijn van en voor jouw verhuizing verhuizing. contacteer ons vandaag nog en wij bevelen je aan bij het verhuisbedrijf voor u. 

Top 3 van het jaar
week topper
Coronavirus
Gezien de actuele situatie rond het Coronavirus zijn wel enkele aandachtspunten van belang, want de veiligheid staat voorop.